Blog

Sikertörténetekkel igazolt fogyások

Első blogbejegyzésünkben olyan sikertörténeteket szeretnénk megosztani veletek, amiket személyesen mi éltünk át, vagy tapasztaltunk meg a tudatos és egészséges életmódra váltáskor.

Hogy miért térj vissza a régi magyaros étkezésre?

Ha szeretnél elkerülni megannyi kellemetlen tünetet produkáló betegséget, csak egyél úgy, ahogy őseid ettek. Az egészséges magyaros étkezésről bővebben.

Slimmel Fitten - Fogyás Slim 40-nel

A Slim 40 egy olyan forradalmian hatékony, fogyókúrás táplálékkiegészítő, melynek köszönhetően nincsenek szigorú megkötések abban, hogy mit fogyaszthatsz, mit nem.

Vegyszermentes háztartás / SCD termékek

Betekintést nyújtunk az SCD és vegyszermentes háztartás világába. Erre lehetsz képes, ha tudatosan választod ki a megfelelő tisztító- és tisztálkodószereid.

GY.I.K.

Az általatok leggyakrabban feltett kérdésekre adott válaszainkat itt találjátok.

Nos, mint ahogy az ujjlenyomatunk, úgy a testünk sem egyforma, így erre konkrét válasz nincs. Aki erre pontos választ ad annak valószínűleg varázsgömbje van, vagy hazudik. Azt tudjuk, hogy az általunk ismert módszerekkel személyre szabottan minél hamarabb elérik az emberek a kívánt eredményeket kényelmesen, szenvedés és éhezés nélkül.

Nem vagyunk orvosok, mégcsak gyógyítók sem. Viszont az általunk ismert termékek hatásfokát ismerjük és mi magunk is számos dolgot használunk. Kérem vegye fel Velünk a kapcsolatot és beszéljük át a lehetőségeket.

Bátran vegye fel Velünk a kapcsolatot az elérhetőségeink valamelyikén. Semmilyen kötelezettséggel nem jár a kapcsolatfelvétel, illetve a tájékoztatás. Független terméktanácsadók vagyunk és az általunk kedvelt és ismert termékeket ajánljuk.

Először is leszögezném, hogy mi nem forgalmazunk semmit. Ajánlást teszünk és mindenki magának tudja megvásárolni az általunk ajánlott, avagy általa kívánt terméket. Ebben és a kedvezményes vásárlásban segítünk.

A kérdés inkább az, hogy mennyit ér az egészségünk? Tőlünk semmit sem lehet megvásárolni. Kedvezményes vásárlási lehetőséget tudunk biztosítani, ami segít abban, hogy az egészséghez vezető út könnyebb legyen.

Igen, a határ nem jelent akadályt. A világ szinte bármelyik részén lehetőség van arra, hogy segíteni tudjunk. Kérem vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket.