Hogy miért térj vissza a régi magyaros étkezésre?

Ha szeretnéd elkerülni a magas vérnyomást, a cukorbetegséget, túlsúlyt, puffadt hasat, inzulinrezisztenciát, bőrbetegséget. 

Csak annyi a dolgod, hogy változtatsz az étrendeden. Egyél úgy, ahogy őseid ettek. A magyaros étkezés az amire a szervezetednek szüksége van.

  • Tudtad, hogy a daganatok kialakulása mögött komoly D-vitamin hiány áll?
  • Tudtad, hogy az epesav csak akkor tudja elvégezni feladatát, a szervezet méregtelenítését, ha úgy étkezünk ahogy őseink tették?
  • Tudtad, hogy a fogínysorvadást az epesav visszafordíthatja? Nem kell elveszíteni a fogaidat, vissza tud csontosodni a fog. 

Csak azt nem tudod hogyan. Nagyon egyszerű, egyél magyarosan!

Mit értünk magyaros étkezés alatt?

A zsíros ételek: szalonna, sonka, kolbász, tepertő fogyasztását, a pörköltet, a gulyást, az  oldalast és hasonló ételeket.

Miért egészséges a magyaros étkezés?

Mert az epesavat csak az állati eredetű zsírok képesek lecsapolni.

Miért kell az epesav?

Mert az epesav még a bélfalban is el tudja végezni a méregtelenítést. 

Az epe hiányában a baktériumok, gombák, vírusok tökéletlen emésztést idéznek elő. Beteggé tesznek bennünket.

ildik.hu - egészséges magyaros étkezés

Tudtad, hogy 20 éve, amikor zsíros kenyeret vittek a gyerekek az iskolába, szüleink szalonnát ettek, nem volt ennyi megbetegedés?

3 éve a gyermekek 60-70%-a betegedett meg vírus, gomba baktérium miatt, mert nem termel a szervezetük elég epét és nincsenek megfelelő enzimek sem.

Ha jól szeretnéd érezni magad a bőrödben ezzel a módszerrel és a magyaros étkezéssel megszabadulhatsz a nyavalyáktól, éhezés nélkül szabadulhatsz meg a túlsúlytól  és tele leszel energiával. 

Nem lesz több jojó effektus, a bőröd visszahúzódik miközben a háj kiürül alóla. A narancsbőrnek is búcsút inthetsz!

Ha szeretnéd kipróbálni milyen érzés pár vagy jópár kilóval könnyebben és egészségesen élni, keress minket, hogy segíthessünk!