Sikertörténetekkel igazolt fogyások

Első blogbejegyzésünkben olyan sikertörténeteket szeretnénk megosztani veletek, amiket személyesen mi éltünk át, vagy tapasztaltunk meg a tudatos és egészséges életmódra váltáskor. Nem csak fogyókúrás étrend lesz a téma, sokkal inkább az, hogy mennyi jót tehetünk a testünkkel, ha a megfelelő táplálékot és kiegészítőket viszünk be a szervezetünkbe.

Amennyiben te is szeretnél részese lenni küldetésünknek, várjuk jelentkezésed!

Néhány személyes példa

Mindannyiunk tapasztalt olyan változásokat az életmód váltás közben, amikre nem is számítottunk. A fogyás és jobb közérzet nem csupán a fogyókúrás étrendnek köszönhető. Hagyományos magyaros ételeket is ehetünk, sőt!

Ildi: “Amióta megszületett a kislányom teljesen megváltozott a szervezetem és persze a testem. Minden másképp működött, mint azelőtt. Korábban már diagnosztizált pajzsmirigy problémám fokozódott és megállapították, hogy ún. csendes refluxom is van.
Ez utóbbit csak akkor tudták diagnosztizálni, amikor már sajnos kialakult a nyelőcső gyulladásom.

Sok diéta és gyógyszer mellett sem voltam tünetmentes, ami kihatott a környezetemre is. Hízni is kezdtem, ami még inkább letört.
Majd találkoztam Búzás Ildikó kúravezetőmmel, aki mindezeket figyelembe véve elmondta mit tegyek, hogy jobban legyek. Valljuk be, egy idő után már félve kísérletezünk, de adtam egy esélyt magamnak.

ildik.hu - fogykúrás étrend

És milyen jól tettem!

 • A reflux tüneteim pár nap alatt elmúltak, mintha nem is lett volna addig! Azóta nem puffadok, nem görcsölök, nem vagyok fáradékony! 
 • A környezetemben már pár hét utàn megjegyezték, hogy talán fogytam is. Mivel nem szoktam a testsúlyom mérni így ezt biztosan nem állíthattam. 
 • 16 kg ment le az 5 hónapos kúra alatt végül, de a Reg-Enor örökre az életem része marad! 
 • Egy szó, mint száz: Imádok ilyen ételeket enni, ezt az életmódot követni és jól érzem magam a testemben. 
  Ezért vagyok itt! Hogy Te is elhidd, van kiút!”

Margó vagyok és be kell valljam, hogy nem voltam elégedett a kinézetemmel és az egészségem sem volt igazán jó. Lányom rábeszélésére 2020. áprilisában elkezdtem a Reg-Enor kúrát.
Figyelembevéve a lehetőségeimet minden előírást igyekeztem betartani. Eleinte a tejföl és a sajt nagyon hiányzott, de túléltem. Augusztusra már látványos volt a változás, bár a súlyomat sosem mértem.

Szeretem azt érezni, amit most is, hogy jól érzem magam a bőrömben. Nem utolsó szempont, hogy hogy azóta az egészségi állapotomban is komoly változásokat tapasztaltam.

 • Derék és kéz fájdalmaim jócskán javultak,
 • Az állandó gyomorégés is megszűnt.
 • A látásomra is jó hatással volt a kúra.

A pozitív tapasztalataim fényében ajánlom másoknak is a figyelmébe Ildikó tudását és hálás vagyok neki, hogy megmutatta nekem hogyan tudok pozitívan változtatni az  életmódomon.“

ildik.hu - fogykúrás étrend

Ili nem a fogyás miatt kezdett a kúrába. Neki az egészségügyi problémái miatt volt szükség a változtatásra. De csak volt! 
Mindenkinek valami mást ad a Reg-Enor kúra…

 • “8 kg-tól sikerült megszabadulnom. Annál is több centitől.
 • Az epeműködésem pár nap alatt helyrejött.
 • Pajzsmirigy problémám is megoldódott.
 • Megszűnt az álandó puffadás érzés.
 • Jelentős mértékben csökkent a fejfájásos napok  száma.
 • Sokkal jobb a közérzetem. Tele vagyok energiával.

Szedtem és szedek is algát, D- és C-vitamint, szelént, valamint félévente a béltisztító kúrát is végig csinálom.”

ildik.hu - fogykúrás étrend