Slimmel fitten

A Slim 40 egy olyan forradalmian hatékony fogyókúrás táplálékkiegészítő, melynek köszönhetően nincsenek szigorú megkötések abban, hogy mit fogyaszthatsz, vagy mit nem.

Slim 40 mellé ajánlott étkezés

(mediterrán étrend)

Sok zöldség, sajtok, magvak, halak, hidegen sajtolt minőségi olajok, sovány húsok, a gyümölcsök fogyasztása mérsékelten megengedett. Amennyiben pékárút is fogyasztunk, minden esetben pirítsuk meg előtte.

A kalória bevitelt csökkentsük. Ez glükomannán használata mellett könnyedén tartható, hiszen magas rosttartalma miatt, vízzel elkeverve telítettséget okoz. Felszívja a vizet, így kitölti a gyomrot, csökkenti az éhségérzetet. Ajánlott a bőséges folyadékbevitel!

Természetesen a mozgás, a kalória csökkentett táplálkozás fokozhatja a termék jótékony hatását. 

SLIMMEL FITTEN

A SLIM 40 glükomannán, L-carnitin, zöld tea, kollagén, C-vitamin és a cink tartalmú táplálékkiegészítő.

A glükomannán a SLIM 40 legfontosabb összetevője egy csökkentett energiatartalmú étrend használatával hozzájárul a testtömeg csökkentéshez.  

Slim 40- Ildik - csodaszerek

A SLIM 40 -nel, simán végig tudod csinálni!

A SLIM 40 fantasztikus előnye, hogy nem kell energiát vesztened és fáradtnak lenned ahhoz, hogy elérd a kívánt testtömeget. E jótékony táplálékkiegészítő használata segít abban, hogy ne iktass be felesleges étkezést a napirendedbe.

Nem kell szigorú előírásoknak megfelelj, vagy 100% -os életforma váltáson keresztülesned!  Cukormentes.

A glükomannán a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömeg csökkenéséhez. A cink részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében és a normál szénhidrátanyagcserében. Meggy és körtés ízű, glükomannánt, L-karnitint, kollagént, zöld teát, inozitolt, kolint, cinket és krómot tartalmazó étrend-kiegészítő italpor édesítőszerekkel.