Vegyszermentes háztartás / SCD

Következő cikkünkben betekintést nyújtunk a vegyszermentes és SCD alapú háztartás világába. Megmutatjuk mire lehetsz képes pusztán azzal, hogy tudatosan választod ki a megfelelő tisztító- és tisztálkodószereid. A vegyszermentes háztartás nem elérhetetlen álom, sőt!

Mit jelent az SCD?

Az SCD (Specifikus Szénhidrát Diéta) alkalmazásával a mikrobiális egyensúlyt vagyunk képesek helyreállítani, ami azután a természetes regenerációs folyamatok sorát indítja el.

Az SCD termékcsalád nem egyszerűen termékeket jelent, nem csak technológiát, hanem egy teljesen új világszemléletet ad. Rászoktat arra, hogy javítsunk környezetünkön és egészségünkön, hogy tegyük egészségesebbé táplálkozásunkat, mindezt úgy, hogy nem ártunk.

SCD Technológia

Fantasztikus eredmény, hogy mára bio és öko háztartást tudunk vezetni, ráadásul olyat, ami működik, habzik, illatozik és probiotikus. Végre a takarítás és háztartás életigenlővé válhat minden család számára!

Ez kell, hogy jellemezze a jövő háztartásait! Fontoljátok meg, hogy a ti is a környezettudatosság útjára léptek, hisz közösen hagyjuk ezt a földet a gyermekeinkre.

Takaríthatsz a gyerekekkel együtt, kesztyű és maszk nélkül, vagy öntözheted a növényeidet, ápolhatod a cipőd és más bőr felületeket anélkül, hogy mellékhatásoktól kellene félned. Az arra kijelölt termékeket pedig belsőleg is alkalmazhatod.

SCD termékcsaládok

SCD Agro: Mikrobiológiai termésnövelő készítmény.

SCD Clean soft: A vegyszermentes háztartás alapja.

SCD Cipő varázs: vegyszermentes összetevőkkel szagtalanítja, dezodorálja cipőjét.

SCD Herbal: probiotikus mikroorganizmusokat tartalmazó fermentált ital.

Az SCD probiotikus mikroorganizmus különféle, a természetből izolált, gondosan kiválasztott, egészségre ártalmatlan, ugyanakkor az élet számos területén hasznos mikrobákból áll. Emésztést normál bélműködést segít visszaállítani.

Nyitott lennél egy vegyszermentes otthont teremteni?

Cseréld le háztartási cikkeidet, természetes alapanyagú termékekre!

Fontosnak tartom elmondani, hogy szervezetünk egészét befolyásolja mindaz, amit magunkra kenünk, vagy a tisztálkodáshoz használunk, mivel a bőrön át kétszer olyan könnyen szívódnak fel a veszélyes anyagok, mint a tápcsatornán keresztül.

HA MÁR ÉLETMÓDOT VÁLTUNK….

Személyi higiéniádban gyógynövényekből és természetes alapanyagokból készült, bababarát termékeket használhatsz (folyékony szappan, fogkrém, mosogatószer, mosószer és öblítő valamint a natúr kozmetikumok….).

Fogkrém:

Fluor és alumínium mentes. Gyógynövény alapú. Megelőzi a szuvasodást, beépül a fogzománcba, csökkenti a fogkő képződést. Grapefruitmag tartalma antibakteriális, gombaölő hatású. Összetevői: ánizs, fahéj, szegfűszeg, zsálya, petrezselyem, menta.

Folyékony szappan:

Univerzális tisztítószer, folttisztító, mosogatószer, kézmosó, tusfürdő. Kiválóan ápolja a korpás fejbőrt, érzékeny bőr ápolószere. Allergén mentes. Sőt, nyugtatja a megégett bőrt.

ildik.hu - vegyszermentes háztartás
ildik.hu - vegyszermentes háztartás

Folyékony mosószer és Öblítő:

Foszfátmentes, környezet-baba-barát gél formájú mosószer, gépi és kézi mosáshoz egyaránt használhatod. Öblítő nagyon finom natúr és óceán illattal.

Ökonet SCD Clean:

Háztartás tisztítója mandarin illóolajjal. Eszméletlen, szinte takarítanod sem kell, ugyanis élő mikroorganizmusokat tartalmaz, amelyek szó szerint megeszik a koszt. Eltávolítja a zsírt, tisztít és fényesít. Biológiailag teljesen lebomlik és védi a bőrt is. A takarítás utáni vizet kiöntheted kertedbe anélkül, hogy bármilyen kárt okoznál vele.

Nem csak környezet, hanem pénztárcabarát is.